Vorige seizoenen
De informatie over vorige seizoenen omvat het volgende.

Seizoensoverzichten = Alle Groninger teams die in een seizoen in de competitie zijn uitgekomen. Per klasse waarin teams uit de stad Groningen uitkwamen, kun je doorklikken voor de eindstand van deze klasse en een tabel met alle uitslagen. Voor de hoogst spelende teams kun je vervolgens weer doorklikken voor een teampagina met gegevens over de selectie, foto's en de doelpuntenmakers (en soms voor wedstrijdverslagen met wedstrijdfoto's).

Meerjarenoverzicht = Overzicht van alle seizoenen vanaf 2001-2002 met daarbij het aantal vrouwenvoetbalteams uit de stad Groningen en het niveau waarop zij spelen. Uit dit overzicht is de groei van het vrouwenvoetbal in de stad Groningen goed af te lezen.

Reportages = Achtergrondinformatie bij het vrouwenvoetbal in Groningen: m.n. interviews en reportages van evenementen.

Nieuwsarchief = Alle nieuwsitems die vanaf het begin van deze site in augustus 2001 zijn gepubliceerd. Het oude nieuws is geordend naar seizoen, waarbij elk seizoen is opgesplitst in het najaar van het ene jaar en het voorjaar van het volgende jaar.

Internationals. = Informatie over de speelsters van ON die zijn uitgekomen voor het Nederlandse nationale team: Atty Eelkema, Marloes de Boer, Nicole Delies, Sylvia Smit, Hieke Zijlstra, Jorike Olde Loohuis.

Klik op het onderwerp in het menu boven.