Groningse internationals
Diverse speelsters van Oranje Nassau zijn uitgekomen voor het Nederlandse team. De laatste nieuwe international is Atty Eelkema. Zij speelde 6 seizoenen voor Oranje Nassau, ging daarna over naar SC Heerenveen, maar speelde haar eerste interland al voordat zij in een competitiewedstrijd voor SC Heerenveen uitkwam.
Twee andere speelsters van Oranje Nassau - Marloes de Boer en Sylvia Smit - maakten ook hun debuut in Oranje terwijl zij voor ON uitkwamen. Inmiddels spelen zij voor FC Twente, resp. SC Heerenveen. Zij maken nog steeds deel uit van de nationale vrouwenselectie.
De speelster die tijdens haar Groningse periode het meest in Oranje speelde is Nicole Delies. Zij debuteerde al in de tijd dat zij voor Velocitas uitkwam. Inmiddels is zij gestopt.

Verschillende speelsters zijn hen voorgegaan, zoals: Christa Bouw, Jeannine Poelman, Hieke Zijlstra en Jorike Olde Loohuis. Met Hanneke Mensink heeft Oranje Nassau tevens een oud-international in de gelederen gehad.
De eerste Groningse international was overigens Joke van de Veen. De speelster van Lycurgus speelde de tweede helft van de eerste officiele interland van het Nederlands vrouwenteam tegen Engeland op 9 november 1973.

Klik in het menu voor gegevens over de interlandcarrieres van deze oud-internationals, bijgewerkt tot half augustus 2009 (d.w.z. voor het EK 2009).