Bekertoernooien
Van diverse bekertoernooien zijn reportages gemaakt, vaak met veel foto's. Onderstaand overzicht wordt later uitgebreid.
    Bekerfinale Noord 2003. 29-5-'03. De finale van de Noordelijke districtsbeker is gewonnen door Oranje Nassau 2. In Norg werd Gasselternijveen, kampioen van 3B, in de verlenging met 4-1 geklopt. Na de reguliere speeltijd was de stand nog dubbelblank. Oranje Nassau had in de tweede helft een groot overwicht opgebouwd maar weinig kansen gehad. In de verlenging van 2x15 minuten kwam Gasselternijveen al snel op voorsprong. Vijf minuten later werd deze achterstand weggewerkt door Nethanja de Waard en vanaf de aftrap omgezet in een voorsprong door Rosanne Roeles. In het laatste kwartier voerden Carla Koops en Miranda Winters de score nog op tot 4-1. Oranje Nassau 2 heeft hiermee de dubbel gepakt: kampioen van 2A en winnaar van de districtsbeker.

    Halve finale KNVB-beker 2003. 24-5-'03. Oranje Nassau speelde de halve finale voor de KNVB-beker thuis tegen WFC. Voor de competitie was eerder thuis met 4-3 van de ploeg uit Wormerveer gewonnen. Ook nu begon Oranje Nassau sterk aan de wedstrijd. Door doelpunten van Sylvia Smit en Marloes de Boer kwam het op een 2-0 voorsprong. WFC zette in de tweede helft echter een alles-of-niets offensief in en wist in de reguliere speeltijd op gelijke hoogte te komen: 2-2. Strafschoppen moesten de beslissing nemen en hierin faalden de Groningse kanonnen. Uitschakeling dus in de halve finale.

    Finale KNVB-beker 7 juni 2009 (volgt).


Klik op de naam voor de reportage.
NB. De reportage opent in een nieuw venster.