Evenementen
Van diverse evenementen zijn reportages gemaakt, vaak met veel foto's. Onderstaand overzicht wordt nog uitgebreid met recentere evenementen.
    15e IT TKB 2003. Op 6, 7 en 8 juni organiseerde The Knickerbockers het 15de IT (Internationaal Toernooi): de Special EdITion. Naast 20 mannenploegen, namen 9 vrouwenploegen deel, waaronder 2 buitenlandse ploegen. De Groningse eer werd vertegenwoordigd door het 1ste en 2de team van The Knickerbockers en een team van oud-leden, de Old Ladies. Uit de rest van Nederland kwamen ploegen uit Zwolle (Buitenspel), Buitenveldert, Maastricht (Black Stockings) en Delft. Uit het buitenland kwamen ploegen uit Freiburg en Oxford (Mansfield Road). In een herhaling van de finale van vorig jaar werd opnieuw The Knickerbockers 1 winnaar van het toernooi door Freiburg met 1-0 te verslaan.

    14e IT TKB 2002. In het Pinksterweekend, op 17, 18 en 19 mei, hield G.S.V.V. The Knickerbockers zijn 14de Internationaal Toernooi. Bij de vrouwen deden de volgende ploegen mee: The Knickerbockers 1 (Groningen), The Knickerbockers 2 (Groningen), The Knickerbockers oud (Groningen), Buitenveldert (ACTA-VU-UVA-HvA ), Universiteit Twente (Drienerlo), Achilles '94 (Assen), WG Freiburg Universitãt (Freiburg), Lofthouse (Duitsland), Centrale Ecole de Paris (Paris), Salzburg Universität (Oostenrijk).
    Het 1ste team van The Knickerbockers werd bij de vrouwen toernooiwinnaar. Het klopte in de finale Freiburg, de winnaar van 2001, met 1-0.

    Universiade 2001. Op het moment dat de speelsters van het Oranje-team in Beijing zaten voor de Universiade, ging deze site de lucht in. De eerste reportages gingen over de belevenissen van onze Nederlandse meiden in het verre Oosten. En die waren niet gering: uiteindelijk haalde de ploeg - met de ON speelsters Nicole Delies, Hieke Zijlstra en Marloes de Boer - de finale en een zilveren medaille. Lees hier een verslag van het toernooi (volgt).


Klik op de naam voor de reportage.
NB. De reportage opent in een nieuw venster.