Reisverslagen
Enkele Groningse speelsters hebben gedurende enige tijd in het buitenland gespeeld.
    Dorien Siepel, speelster van Oranje Nassau, speelde in de Amerikaanse competitie (augustus '02). ON-basisspeelster Dorien Siepel bleef bijna 4 maanden in de VS. Ze woonde bij een gastgezin en voetbalde bij de Charlotte Eagles. Met haar ploeg is ze vice-kampioen geworden van de VS. Eerder werden de Lady Eagles divisiekampioen en conferentiekampioen.

    Hieke Zijlstra, speelster van Viboa, Velocitas en ON, out-international, speelde een jaar in de Amerikaanse competitie (oktober '03 - augustus '04). Hieke Zijlstra is vertrokken naar de VS. Een jaar lang trainde en speelde zij in de VS; eerst bij de Chicago Cobra's, later bij de Charlotte Lady Eagles. Lees alles over haar belevenissen.

    Hieke Zijlstra, speelde na haar jaar in de VS nog een jaar in Engeland (augustus '04 - april '05). In augustus '04 vertrok Hieke naar Engeland om daar te spelen bij de Bristol Rovers. Ook dit jaar heeft Hieke via deze site haar belevenissen doorgegeven. Hieronder volgen in omgekeerde volgorde een gesprek op 9 augustus '04 vlak voor haar vertrek, een eerste verslag uit Engeland op 1 november en een verslag na afloop van het seizoen.


Klik op de naam voor het reisverslag.
NB. Het verslag opent in een nieuw venster.